DÉMÁSZ Zrt.
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

2017. február 1-jétől a DÉMÁSZ a Nemzeti Közművek részeként biztosítja ügyfelei számára villamosenergia-ellátást.

2017. június 1-jétől a DÉMÁSZ immár országszerte várja ügyfeleit. Országos elérhetőségének köszönhetően a DÉMÁSZ ügyfélköre folyamatosan bővül, már most közel 800 ezer egyetemes és szabadpiacon vételező ügyfelet lát el villamos energiával Magyarországon.

A DÉMÁSZ a villamosenergia-ipari tevékenységek széles palettájával foglalkozik:

  • villamosenergia-ellátás és értékesítés lakossági ügyfelek részére az egész országban
  • villamosenergia-értékesítés üzleti ügyfelek részére az egész országban
  • villamosenergia-elosztás Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyében, valamint Pest megye déli részében

A társaság 32 ezer kilométeres, rendszeresen karbantartott elosztóhálózatot üzemeltet a dél-magyarországi régióban leányvállalata, a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. által több mint 18.000 km2 szolgáltatási területen.

A DÉMÁSZ Zrt. több évtizedes közvilágítási üzemeltetési és karbantartási tapasztalattal rendelkezik. A Társaság üzemelteti a közvilágítási célú világítótesteket, javítja a közvilágítási fényforrásokat és működésükhöz szükséges alkatrészeiket, amellyel hozzájárul az önkormányzati közvilágítási közfeladat ellátásához.

A Nemzeti Közművek irányítása alatt a DÉMÁSZ a legmagasabb műszaki színvonalon, hatékony és ügyfélbarát működés mellett végzi a villamosenergia-szolgáltatást. A DÉMÁSZ, nemzeti tulajdonú társaságként 2017-ben jelentősen megemelte a hálózatfejlesztési és rekonstrukciós beruházásokra fordítandó pénzügyi keretét a dél-magyarországi régió 3 megyéjében. A térségben működő vállalkozások energiatöbblet-igénye alapján 2017-ben több helyszínen történik meg a villamoshálózat bővítése, transzformátor állomás építése. A DÉMÁSZ 2017-re tervezett saját forrásból megvalósított beruházásaival hozzájárul a települések dinamikusan fejlődő gazdasági életéhez és a lakosság biztonságos villamosenergia-ellátáshoz.